Një e re për shkencat mjekësore në Shqipëri, studentët, mjekët dhe farmacistët. Ata do të kenë mundësinë të zhvillojnë  trajnime online me pedagogët e Universitetit të Harvardit me çmime shumë të arsyeshme sepse kanë ndërhyrë dy “mikesha” që quhen Detina Zalli dhe Argita Zalli, binjaket nga Shqipëria të cilat kryejnë kërkime shkencore, ku Detina jep leksione në këtë universitet prej disa vitesh, ndërsa Argita është hulumtuese dhe lektore në Imperial London Medical.

Detina Zalli dhe Argita Zalli po bashkëpunojnë me universitetin e Harvard-it dhe po e sjellin në Shqipëri një mundësi të artë për të gjithë mjekët, stomatologët, farmacistët dhe studentët e shkencave mjekesore (të cilësdo degë që ka të bëjë me shkencën). Bëhet fjalë për një trajnim në fusha të ndryshme të mjekësisë si kirurgji, kardiologji, onkologji, dermatologji, kërkime shkencore dhe pediatri. Trajnimet do të zhvillohen online nga profesorë të Harvardit. Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të marrin një certifikate të njohur dhe të firmosur nga Harvard University. Trajnimi vlen për të gjitha shtetet dhe është në gjuhën angleze.

Të gjithë të interesuarit duhet të kontaktojnë në wespeakscience@gmail.com duke shkruar si titull “Trajnim në Harvard” si dhe duhet të shkruan profilin e studimeve që e keni.

We Speak Science është një projekt për të përhapur informacione shkencore dhe për të ndihmuar shkencëtarët e rinj kudo janë, i cili funksionon online dhe është themeluar nga Detina dhe motra  e saj Argita Zalli, të dyja kërkuese shkencore. Nga Argita dhe Detina Zalli për të ndihmuar mjekët dhe shkencëtarët

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: