E di, në fund të pyllit përrallor gjendet një kasolle jo e rëndomtë disi prej lart duket jo ndryshe nga zemra por në horizont forma e saj nuk vërehet dot.

Po, tymi i asaj shtëpie ishte ndryshe se edhe pse ngrohte tymi dilte dhe mbillte fidane e në to rriteshin dashurit e thella gjer në pakufinj.the-shell-house-in-the-forest-by-artechnic-architects-3

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: