Burimi: https://deals.geekwire.com/sales/vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer?utm_source=geekwire.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vocore-dock-a-coin-sized-linux-computer

a21aee697d974dc9893d683674ffc5a194390a90_main_hero_imagePërshkrimi

Pllakat mini kompjuter po bëhen dita ditës më të popullarizuara—por asnjëra nuk ka qenë kaq e vogël dhe eevolitshme si VoCore. Me këtë mini makinë Linux, ju mund ta bëni një router të vogël, të shpikni pajisje të reja, ndërtoni një pllakë amë, ose ripërdorni altoparlantët tuaj në një version të mençur pa tela. Dimensionet e vogla të saj ju mundëson: ta përdorni si një pajisje e veçantë që e shfrytëzon OpenWrt ose përdore si një komponentë e ngulitur e një sistemi më të madh. Me pak njohuri në elektronikë dhe me dokun që e zgjerohet në  Eternet dhe porte USB, bota elektronike e jua është perla juaj.

 • Punon në hardver me kod të hapur
 • Ofron 20 GPIO linja
 • Shfrytëzon OpenWRT Linux
 • Përfshinë një adapter në pllakë Wi-Fi ashtu që juve nuk iu duhet një i jashtëm
 • Lidhet lehtësisht në pajisje periferike
 • Dimensionet e vogla e aftëson atë si në pajisje e ngulitur
 • Zgjerohet në ndërfaqës Eternet & USB me dokun
 • Operon si në  router Wi-Fi i plotë 2.4GHz
 • Aktron si një kompjuter me energji të ultë për IoT aplikacione
 • Përfshinë dizajnit e plotë harduerik dhe kodin burimin
 • Integron 802.11n MAC, baseband, radio, FEM & 5-port 10/100Mbps Ethernet switch

Specifikat

 • Dimensione: 2.49 cm gjatësi, 2,49 cm gjerësi (0.98″L x 0.98″W)
 • Sistemi operativ: OpenWrt
 • Memoria e sistemit: 32 MB RAM
 • Kapaciteti: 8MB SPI Flash (për firmware)
 • Rangu i voltazhës hyrëse-dalëse: 3.3V deri 6V
 • Konsumimi i energjisë : 200-220mA
 • Procesori: Ralink/Mediatek 360 MHz RT5350 MIPS
 • Transferi: deri në 150Mbps
 • Dual band 802.11n Wi-Fi
 • Ndërfaqësit përfshijnë:
  • 5-port 10/100M Ethernet switch
  • USB
  • UART
  • Software I2C
  • Hardware SPI
  • I2S, PCM
  • JTAG
  • Over 20 GPIO links

Shënim: I duhet furnizim stabil i energjisë ; mbushës telefoni 5.0V USB rekomandohet. Temperatura e lartë dhe elektriciteti statik do të shkaktojnë dëmtim permanent. Maksimumi i salduesit është 260C në 6 sekonda.

Përfshinë:

 • VoCore computer
 • Dock
 • Dizajnin e plotë harduerik
 • Kodi i plotë duke përfshirë edhe ngarkuesin fillestar (boot loader)

Posta

 • Dërgim falas
 • Dërgohet: Vetëm në SHBA
Dërgesa i pritur: Apr 21 – Apr 24
Dërgesa ndërkombëtare e pritur: Apr 21 – Apr 24

Termet

 • Të gjitha shitjet janë finale

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: