Ushqimi më i mirë është kur përgatiteni. Ti e di atë që shton, koha dhe gatimi ngadalë atëherë bëhet e përsosur.


Receta:

Shumë i shijshëm fasulja me mish të tharë me një spec djegës, e pastaj në pjatë melmesa si biber i bardhë djegës, biber i zi, hudhër, turmerik, dhe gjengjefil

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: