Së pari duhet ta bëni një llogari bankare në Coinbase pastaj shkoni gjeni Solano dhe klikoni te Wallet aty e gjeni Deposit dhe ju del adresa e wallet të Solano

https://www.coinbase.com/join/murati_7 dhe pastaj ta kopjoni wallet adresën e SHIBA INU në Coinbase pastaj shkoni te Unminable.com https://unmineable.com/?ref=0js0-ds49.

Te Unminable duhet ta ngjitni adresën e wallet Solano të Coinbase dhe klikoni Start

Konfigurimi minmal i kompjuterit/laptopit për të minuar Solano.

  • Procesori të paktën I7 gjenerata e pestë
  • RAM Memorie mundet edhe DDR3 por më mirë DDR4 Të paktën 12 GB RAM
  • Pllaka grafike duhet të ketë të paktën 4 GB memorie të integruar.
  • Për programin uninable duhet ta shtoni te Exclusions e antivirusit të Windows the nuk e fshinë

Konfigurimi maksimal i kompjuterit/laptopit për të minuar Solano

  • Procesori të paktën I7 gjenerata e tetë apo dhjeta
  • RAM Memorie mundet edhe DDR3 por më mirë DDR4 Të paktën 12 GB RAM por rekomandohet të keni 16 GB RAM,
  • Pllaka grafike duhet të ketë të paktën 6 GB memorie të integruar.
  • Për programin uninable duhet ta shtoni te Exclusions e antivirusit të Windows the nuk e fshinë
Minimi në ETH pagesa me Solano
Konfigurimi i laptopit që po minojë me anë të CPU ndërsa me kartelë grafike NVIDIA 1050 TI arrin deri në 13 MHz minimi i Solano

Nëse doni të më përkrahni
BTC: 34fXkyRRjwb4R9uBbNtvyWLRcp4uLm5kVB
ETH: 0x4f0C0Ed4Ca86188dEd04eF3f3086E9e68F934437
PayPal: ahmet.murati@live.com

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: