Ditët e para të minimin të Crypto

Siç dihet ka disa mënyra të minimin përmes pajisjeve tona si kompjuter desktop, laptop si dhe minim online përmes telefonave – Smartphone. Në kompjuter mund të bëhet minim përmes procesorit por duhet ta keni parasys që duhet të jetë një procesor më i ri që të përfitoni sa më shumë. Ndërsa sa i përket kartelës …

Si të minohet Solano në kompjuter

Së pari duhet ta bëni një llogari bankare në Coinbase pastaj shkoni gjeni Solano dhe klikoni te Wallet aty e gjeni Deposit dhe ju del adresa e wallet të Solano https://www.coinbase.com/join/murati_7 dhe pastaj ta kopjoni wallet adresën e SHIBA INU në Coinbase pastaj shkoni te Unminable.com https://unmineable.com/?ref=0js0-ds49. Te Unminable duhet ta ngjitni adresën e wallet …

Si të minohet Shiba INU në kompjuter

Së pari duhet ta bëni një llogari bankare në Coinbase https://www.coinbase.com/join/murati_7 dhe pastaj ta kopjoni wallet adresën e SHIBA INU në Coinbase pastaj shkoni te Unminable.com https://unmineable.com/?ref=0js0-ds49. Te Unminable duhet ta ngjitni adresën e SHIBA INU të Coinbase dhe aty e gjeneron një ardesë të re që nuk shihet adresa e Wallet fare. Konfigurimi minmal …

Samsung Galax S10 dhe Android 11 problemet me rrjet dhe zgjidhja e problemit.

Pasi që u bë përditësimi i Android 11 në Samsung Galaxy S10 u vërejt që nuk mund të kyçesh më në rrjetin pa tela Wi-fi. Sot, në mëngjes hulumtova dhe e gjeta zgjidhjen e problemit.Së pari duhet ta keni fjalëkalimin e rrjetit Wi-Fi dhe ta ndërroni disa nga cilësimet e tij.Te rrjeti duhet ta mbani …

Tesla Battery Day

Gjatë ditës së djehshme Tesla paraqiti ide revolucionare që kanë të bëjnë në teknologjinë e re të baterive për vetura dhe pajisje të tjera. Me këtë teknologji veturat elektrike do të bëhen më të disponueshme. Madje Musk tha se pas tre vitesh mund të kemi edhe veturë elektrike 25’000,00 $.

Disa nga pikat kyçe që do të bëheshin gjatë këtij mandati.

Rëndom, unë në blogun tim nuk shkruaj për politikë por rasti i 25 marsit 2020 nuk bënë ta merr rrota e historisë dhe të zhduket në eterin e pangopshëm e të na dukej se asgjë nuk ka ndodhur. Por ky shënim të duhet të lexohet dhe shpërndahet sa më shumë që të jetë i mundur. …

Pandemia Corona / Bavaria shpall katastrofën / ndalimin e ngjarjeve dhe ndalimet e ndërmarrjeve 16 Mars 2020

 16. März 2020 Qeveria e Shtetit bavarez nën udhëheqjen e Kryeministrit Dr. Markus Söder njoftoi katastrofën për të gjithë Bavarinë sot për shkak të pandemisë korona. Për të luftuar përhapjen e mëtejshme të virusit të koronës, është i mundur kontrolli i qartë me ndërhyrjen qendrore dhe opsionet e hyrjes. Sëmundja është shumë infektive. Ekziston një …