Stephen Hawking

Stephen William Hawking CH CBE FRS FRSA (/ˈstiːvən ˈhɔːkɪŋ/ ( listen); 8 January 1942 – 14 March 2018) was an English theoretical physicist, cosmologist, author and Director of Research at the Centre for Theoretical Cosmology within the University of Cambridge.[14][15]His scientific works include a collaboration with Roger Penrose on gravitational singularity theorems in the framework of general relativity and the theoretical prediction that black holes emit radiation, often called Hawking radiation. Hawking was the first to set …

Prezantimi i Tesla Semi Truck dhe Roadster

https://www.youtube.com/watch?v=Gd9JQAkcYak Tesla Roadster ka pako bateri 200kwh dhe me të mund të arrijë ta përshkruaj distancën prej 1000 km ose 620 milje. Musk deklaron që kjo veturë mund ta arrijë nga zero në 100 kmh në 2 seconda përkatësisht nga zero në 60 milje në 1,9 sekonda.       Kamioni i Tesla Semi është …