Nëse keni parë reklama të padëshiruar në Skype

Nëse keni pas rast të shihni reklama të padëshiruara në dritaren e Skype një nga mënyrat më të lehta për ta bllokuar këtë është ta hapni skedarin hosts nga C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts por me privilegje administrative pasi që nuk ju lejon ta ruani   Aty e shtoni rreshtin në vijim 127.0.0.1:8084 https://apps.skype.com edhe me këtë sa herë …

Dridhje toke në zonën e Bulqizës

Dy termete ndodhën në ditën e sotme në zonën e Bulqizës. Termeti i parë ndodhi në orën lokale në 07:29:27 i cili ishte me intensitet 3.3 shkallë dhe me thellësi prej 2 km, ndërsa termeti i dytë ndodhi në orën lokale 07:26:19.7 i cili ishte me intensitet 5.0 shkallë dhe me thellësi 10 km. Magnitude M 3.3 …

Përditësime, përmirësime dhe lajme të mira nga teknologjia

Microsoft: Windows 10. Ditëve të fundme kemi marr lajme të mira nga Microsoft për mundësi të marrjes së Windows 10 origjinale edhe pse më herët Windows 7 ose 8 e keni të regjistruar në mënyrë jolegale. Kjo ua lehtëson punën përdoruesve pasi që me sistem operativ të lincesuar siguria është më në nivel të kënaqshëm. …

Shqipëria në Francë 2016

Sot në Jerevan, Armeni u arrit për herë të parë të shënojmë fitoren që na siguron biletën për në Francë 2016. Golat u shënua Armenia 0:1 Albania  – Minuti i 9 Kamo Hovhannisyan (autogol) Armenia 0:2 Albania – Minuti i 24 Berat Xhimshiti Armenia 0:3 Albania – Minuti i 76 Armando Sadiku Përgëzime djema Ekipet e tëra që do …