No way back

No way back I started, walked When the morning star Emerges in the distance Around the horizon You didn’t stay, either You ran to capture the glow of sunny rays On the dawn of new day On the dawn of perils of the life

Mendimet, Thoughts

Mendimet Mendimet po fshehen diku në shkurre, por një kope ujqish me flokë të portokallta  po bredhin përreth kështu që mendimet janë mbërthyer aty  gjersa një rrufe godet aty afër  dhe ujqit e frikësuar ikin nga aty.. Thoughts Thoughts are hiding somewhere in the bush, but there is wolf pack orange haired wandering around so … More Mendimet, Thoughts

Në qiellin e vërenjtur, In the cloudy sky

Në qiellin e vërenjtur Në qiellin e vërenjtur rastësisht një rreze dielli që përshkon sikur prej syrit të saj. Sa bukur dukej kontrasti qielli i bërë burg i zi e sytë e saj shkëlqenin si dy margaritar të pagdhendur që refraktonte breze t’ndryshme gjatësie valore të dritës si një përrallë e këndshme, si një gurgullimë … More Në qiellin e vërenjtur, In the cloudy sky