Some tasks in C++

In this tutorial, you would learn the beginning of programming using C++. We do talk here for various cycles including the Fibonacci series made through the do-while cycle. // Lesson1.cpp : Sets the netry point of console application. // #include “stdafx.h” #include #include #include #include #include using namespace std; class Fibonacci { public: int a, …

Lajthitje e moderuar, gabimisht e adresuar tek unë

Lajthitje e moderuar, gabimisht e adresuar tek unë Kushtuar Serbisë Ti, lavire, që më sillesh vërdallë Ke ardhur nga viset e largëta Dëshiron të më futësh në shtratin tënd, Në atë shtrat të ndyrë nga kjasinat e djajve, Të djajve që pranë zjarrit hedhin valle E sikur ata nuk i frikësohen djegies?? Por kot, ata …

Poezi: Përplasja, The crush, La aglomeración

June 26, 2010 at 11:32pm Përplasja Nga Ahmet N Murati Ndihem i plandosur pas mureve të kohës Shtyjë tutje, gurët e murit trondisin njëri-tjetrin nuk bien poshtë, nuk ngjiten as lart lëvizin majtas-djathtas, por nuk shtyhen dot Të prangosur duken gurët e vënë në lashtësi Kujtime, të strukura për të ndërmjetësuar ndërmjet gurëve që tentojnë …

Ti dhe Orkestrimi magjik

Ti dhe Orkestrimi magjik July 23, 2010 at 2:51am   Ishim te rinj takoheshim rishtazi çdo dite, rrugët tona sikur ishin te ndërlidhura pothuaj në çdo orë të njëjte te ditëve të ndryshme. Kërcitjet e karrocave nëpër rrugët tona, tingëllonin këndshëm sikur te ishin tingëllimet e orës se sahatkullës. Tutje gjendej lumi, që me gurgullimat …

Dikush ka thënë, Someone has said, Quelque’un à dit que

https://www.youtube.com/watch?v=Gmo8lsaJ_qY Dikush ka thënë që “Do të të doja Gjersa dashura të jetë e vdekur” Por sot dashuira është me bateri fake Çdo ditë, një dashuri do të mbytet Çdo monent, një dashuri e re lind Në një botë të humbur Pa ty, pa mua, pa ne. Someone said that “I will love you Until …