Pa përgjigjje! Kein Antwort!

Pa përgjigjje! Deshta të të mos pengoja, por aparati u përgjigj pata diçka të të thoja por, makina nuk ka aspak ndjenja, e po! të dua, thash unë, por, kush më dëgjon në anën tjetër askush nuk dëgjon sepse ti kishe ikur Nga Ahmet Murati 01:23, 01.10.2015 Kein Antwort! Ich wollte dich nicht stören aber …

E theva; I broke

  28 Djetor 2010 at 00:08am E theva …          Nga Ahmet Murati E theva Mbrëmjen e stolisur me margaritarët e hedhur nëpër qoshet e dashurisë të përpiluar për të parandaluar çmenduritë të shfrenuara nëpër eklipset përrallor të papërshkrueshme me fjalë të pa ngjyrosshme me ngjyra të pa përshkrueshme në forma vërtiten në vetvetet të përçara …

Serb genocide and ethnic cleansing of Albanians in Sandjak of Nis

Serb genocide and ethnic cleansing of Albanians in Sandjak of Nis Translated by Ahmet N Murati Written by Shpend Maliqi   “From Rashka, Serbians started penetration in X-XI century toward Fushë Kosova, through the flow upper Morava and through the flow of Vardar. Biggest Zhupan has burned out city of Lypjan, and it has ruined …

Serbia dhe “tregtia” e organeve gjatë 1998-1999

Kohëve të fundit shumë zëra qarkullojnë kinse gjatë luftës së popullit të Kosovës për mbijetesë në trojet e tyre shekullore e që Serbia në çdo mënyrë është munduar ta zhbëjë popullimin e shqiptarëve nga Kosova përkatësisht nga Ballkani. Serbia edhe më mundohet që me instrumente fiktive të shpik çdo gjë që është e mundur në …