Mësimi i gjuhës gjermane përmes disa Kanaleve në YouTube

Learn German with Anja Zonja Anja ofron kurse gjuhe gjermane që nga niveli A1 deri në B1 Kanali i saj është ky në vijim Kliko këtu për ta hapur Learn German with Anja Easy German Për ata që e dinë gjuhën angleze dhe duan ta mësojnë gjuhën gjermane, ky kanal në videot e tyre i …

Pentagrami i dashurisë

Pentagrami i dashurisë Kam ardhur nga largAty ku dielli ndriçonMe nota muzikoreNga pentagrami i dashurisëSë lulëzuar me lule t’praruar Në notën e parëEis e ngriturDhe një intermeco gjysmë sekondëshiE më pas një qerek note GisBie boria e një flautiDhe një pianoTë gjitha përcillen ngaSaksofoni dhe harpaSi dhe trumcaku i vogëlQë dëshmon se erdh pranvera. Love …