An ab-normal day at work

I depart from my home to catch the public transport so called Straßenbahn in Germany. The station where I was waiting for the transport initially did not show any digits for my transport but the numbers were denoting that there were some busses and some other public transport. I had to wait about 20 minutes …

Pentagrami i dashurisë

Pentagrami i dashurisë Kam ardhur nga largAty ku dielli ndriçonMe nota muzikoreNga pentagrami i dashurisëSë lulëzuar me lule t’praruar Në notën e parëEis e ngriturDhe një intermeco gjysmë sekondëshiE më pas një qerek note GisBie boria e një flautiDhe një pianoTë gjitha përcillen ngaSaksofoni dhe harpaSi dhe trumcaku i vogëlQë dëshmon se erdh pranvera. Love …