Paris Saint Germain 0:1 Bayern München impressions

Last night game despite it was a football/soccer game at the finals of Champions League it was played as it was a chess game The ball was being passed in a regular and coordinated way. So, the Bayern team was holding the ball around 63 % and PSG 37 %. On the first part, there …

Votimi preliminar i LVV sipas komunave dhe listë e renditur

Komuna Përqindja Gjilan 39.70% Prishtinë 37.23% Hani I Elezit 36.62% Podujevë 34.39% Ferizaj 34.34% Kaçanik 34.25% Mitrovicë e Jugut 33.70% Vushtrri 32.98% Viti 31.11% Gjakovë 30.84% Kamenicë 30.69% Fushë Kosovë 29.30% Shtime 27.48% Prizren 26.31% Obiliq 25.02% Pejë 21.57% Rahovec 21.29% Lipjan 19.58% Suharekë 16.71% Malishevë 12.89% Istog 12.88% Gllogovc 11.06% Dragash 11.03% Novobërdë 10.88% …

Ëndërra të shkërmoqura fëmijërore

Kur ishim fëmijë, loznim me pupca / klikera në totuarë të pluhërosur duke lozur me moshatarët. Kemi lozur madje shumëqelësa, symbullur e të tjera aktivitete sportive. Karakteri i këtyre lojërave nuk ishin garues por të kalonim ca kohë së bashku dhe të kalonim mirë. Jemi rrëzuar, kemi përqafuar edhe dheun e pluhurin. Atëherë, ëndërrat fëmijërore …

Kujdes kujt ia jep votën tuaj!

Vlera e votës:   Një votë i kushton buxhetit të shteti  2’031.00 € * 12 muaj * 4 vite (mandati i plotë) = 97’488.00 € 160.00 € një mëditje nga mbledhjet * 18 mesatarisht mbledhje në vit * 4 = 11’520.00 € 97’488.00 € + 11’520.00 € = 109’008.00 € Për kandidatët 5 kandidatë * …