Kujtime

Kujtime Më kujtohet sa isha në Kosovë, kam votuar në orën e parë të ditës së votimit dhe niseshim për në Prishtinë në përcjelljen e proçesit zgjedhor duke i postuar lajmet dhe komunikatat e KQZ përgjatë ditës deri në orët e vona në ora 22:30. Kam qenë pjesë e KQZ, që kur u bë proçesi …

Impressions from the short visit to Munich.

I planned to visit my relatives in Munich so I decide to try Flixbus for this trip and back. The bus took about 7 hours to arrive to a place called Hackerbrücke. I went upstairs to buy the ticket to go to the place I wanted to go. But when I went there I did …