We Speak Science Competition.

We Speak Science Competition. All graduate and undergraduate students are welcome to apply. We look forward to your applications.

Nëse ju nuk shkoni në Harvard, Harvardi do të vijë te ju

Një e re për shkencat mjekësore në Shqipëri, studentët, mjekët dhe farmacistët. Ata do të kenë mundësinë të zhvillojnë  trajnime online me pedagogët e Universitetit të Harvardit me çmime shumë të arsyeshme sepse kanë ndërhyrë dy “mikesha” që quhen Detina Zalli dhe Argita Zalli, binjaket nga Shqipëria të cilat kryejnë kërkime shkencore, ku Detina jep leksione në këtë universitet prej disa …

Organizata jo-fitimprurese We Speak Science ofron seancë trajnimi

Mendoni të aplikoni për bursë për studim jashtë vendit, por nuk jeni të sigurt se si ta shkruani një CV, Cover letter, dhe si të përgatiteni për një intervistë të sukseshme për konkurimet tuaj si në nivelin themelore (Bachelor), Master si dhe doktoraturë (P.h.D). Duhet ta dërgoni një emali që përmbanë të dhënat emri, mbiemri, posta elektronike (e-mail) …