Dhe u kumtua që Etem Arifii iu nihilizua vota e tij e pavlefshme

Sllavët dhe qasja e tyre ndaj ilirëve/shqiptarëve ndër shekuj | Slavs and their approach to the Illyrians/Albanians through centuries

Sllavët dhe qasja e tyre ndaj ilirëve/shqiptarëve ndër shekuj | Slavs and their approach to the Illyrians/Albanians through centuries (read below)   Pas sulmeve të njëpasnjëshme me qëllim të plaçkitjes të fiseve veriore siç ishte gotët, vizigotët, hunët e të tjerë, iu suleshin Ballkanit pas shekullit të IV E.S., duke vjedhur ç'të mundnin pasi që jugu …

Pjesë nga historia dhe fetë e pranishme në rajon Excerpts from the history and religions present in the region

Filimisht Ilirët kanë besuar në shumë zotë, gjëra të ndryshme, siç është koka e gjarpërit. Kjo dëshmon që Ilirët ishin politeist. Pas pushtimit romak të Ilirisë që përfundoi në vitin 168 P.E.S. Me përfundimin e procesit të pushtimit të tërë Ilirisë, romakët krijuan së pari krahinën Iliria. Për më shumë se 450 vitesh që pas …

Sllavët dhe qasja e tyre ndaj ilirëve/shqiptarëve ndër shekuj

Sllavët dhe qasja e tyre ndaj ilirëve/shqiptarëve ndër shekuj | Slavs and their approach to the Illyrians/Albanians through centuries (read below) Pas sulmeve të njëpasnjëshme me qëllim të plaçkitjes të fiseve veriore siç ishte gotët, vizigotët, hunët e të tjerë, iu suleshin Ballkanit pas shekullit të IV E.S., duke vjedhur ç'të mundnin pasi që jugu …

Tesla Battery Day

Gjatë ditës së djehshme Tesla paraqiti ide revolucionare që kanë të bëjnë në teknologjinë e re të baterive për vetura dhe pajisje të tjera. Me këtë teknologji veturat elektrike do të bëhen më të disponueshme. Madje Musk tha se pas tre vitesh mund të kemi edhe veturë elektrike 25'000,00 $.

Probleme me Cloudflare dhe ueb faqet Koha.net, Telegrafi, Top-channel.tv

Gjatë ditës së sotme është vërejtur që ueb faqet Top-channel.tv telegrafi.com indeksonline.net koha.net kallxo.com zeri.info gazetaexpress.com, lajmi.net kanë dalë nga funksioni.

Paris Saint Germain 0:1 Bayern München impressions

Last night game despite it was a football/soccer game at the finals of Champions League it was played as it was a chess game The ball was being passed in a regular and coordinated way. So, the Bayern team was holding the ball around 63 % and PSG 37 %. On the first part, there …

Stoqet e Tesla

Stoqet e Tesla do të ndahen në raport 1/5. Çka do të thotë kjo. Kush ka blerë tashmë stoqe të Tesla shuma e stoqeve di të ndahet në pesë pjesë. Për shembull kush e ka pasur 1 stok do t'iu bëhen 5 stoqe. Çka do të thotë kjo. Çmimi 1500+$ do të ndahet në pesë …

%d bloggers like this: