Where to find rooms, flats or houses in Germany for rent or purchase

Most people who arrive in Germany ask a variety of questions, including the question of where to live. In most cases those persons do not speak German and consequently can easily become victims of online fraud. Renting can be unlimited or usually limited to six months. There is a possibility of contract extension. If you …

Lajthitje e moderuar, gabimisht e adresuar tek unë

Lajthitje e moderuar, gabimisht e adresuar tek unë Kushtuar Serbisë Ti, lavire, që më sillesh vërdallë Ke ardhur nga viset e largëta Dëshiron të më futësh në shtratin tënd, Në atë shtrat të ndyrë nga kjasinat e djajve, Të djajve që pranë zjarrit hedhin valle E sikur ata nuk i frikësohen djegies?? Por kot, ata …

E theva; I broke

  28 Djetor 2010 at 00:08am E theva …          Nga Ahmet Murati E theva Mbrëmjen e stolisur me margaritarët e hedhur nëpër qoshet e dashurisë të përpiluar për të parandaluar çmenduritë të shfrenuara nëpër eklipset përrallor të papërshkrueshme me fjalë të pa ngjyrosshme me ngjyra të pa përshkrueshme në forma vërtiten në vetvetet të përçara …

Kosova – realiteti: dje, sot dhe nesër

Tashmë kanë mbetur edhe ca ditë deri në përfundim të vitit kalendarik 2009. Në këtë artikull po mundohem të bëjë një përmbledhje të atyre ngjarjeve që kanë të bëjnë në relacionin Kosovë si dhe institucionet tjera ndërkombëtare siç është Bashkimi Evropian (BE), si dhe të tjera. Ky vit ka pasur edhe ngjarje të mira dhe …