Kujtime

Unë me vetëdëshirë kam dal në qytet që nga mosha 3 vjeçare që t’a blija gazetën ditore Rilindja që atëbotë shtypej në Prishtinë. Ende më kujtohen shkronja të kaltërta të titullit Rilindja si dhe disa nga temat që shqyrtoheshin. Më kanë pyetur disa persona se a mbajë mend diçka nga ajo kohë u pata thënë …