Shikime shekullore

Shikime shekullore

Më tha jeta pa ty nuk ka kuptim
Dhe iku, madje edhe gjumin e la pas
Sikur të ikte, rrugicave që dikur i shkelnim
Dhe përvidhnim shikime shekullore
Mbi pentagramin e jetës së ngritur në ais,
Por, tani më le pas, a e le veten pas
Varet të shihet.

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: