Para 18 vitesh, gjegjësisht më 18 mars 1999, terri informativ kishte mbuluar tërë Kosovën, gazetarët ishin turrur jashtë Kosovës përveç ca gazetarëve të huaj të ngatërruar aty këtu, ndërsa gazetarët grek ishin të lirë. Forcat milicore/ushtarake/paramilitare serbe kryenin krimet që tejkalonin madje edhe përmasat e Nazizmit.France's KFOR soldiers control the road near the Serbia-Kosovo border crossing in Brnjak

Gjithashtu popullata serbe e Kosovës gëzohej!? Gjithashtu edhe serbët e Serbisë. Në atë kohë, popullata serbe nuk mund ta perceptonte se pas një jave NATO do të fillonte fushatën që Jamie Shea e bënte për mrekulli punën e tij.

Dhe kështu popullata serbe e pa që nuk është më ajo që ishte. Dhe nga frika e paramenduar ajo iki pas forcave serbe që tërhiqeshin edhe pse askush nuk i ndoqi ata.

Burimet:
Imazh i adaptuar nga: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/4c/3d/2f/4c3d2f29291847f4751a0dde7efa0015.jpg

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: