Plisi i bardhë

Plisi n’Paris
Nga Ahmet Murati

U nis plisi t’shkoj n’Paris
e me të edhe Shqiponja
atje lart fluturon duke soditur
se rastësisht po e sheh që po vjen
Skenderbeu me qindra ushtar
ta mbrojnë portën dhe dinjitetin shqiptar

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: