Netët dhe hëna

Në netët e gjata pa gjurmë yjesh
Ujkonjat ulërijnë n’largësi
E zëri yt atje pranë hënës
Me mjeshtrinë e magjistarit t’ëndrrave
Theve akullin e fortë që ngrihej dikur moti
E tani, të dëgjoj,
Të ndjej, të ndjej të rrahurat e zemrës
Gjersa unë zvarritem
nëpër kthetrat e dragoit
Që t’arrij te ti.

23:39 17.10.2015

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: