U nisa të dal, ora bënte 10:48 kur dola nga shtëpia. Edhe pse nuk isha tamam i përgatitur për ecje të gjata mendërisht por fizikisht isha. U takova me mikun tim, e pastaj u nisëm tutje se miku im donte të shkonte me taksi deri diku jo shumë por rreth tre km e rastësisht edhe miku tjetër erdhi.

Shkuam më tutje u ngjitëm maleve Image may contain: plant, tree, sky, outdoor and nature

Më tutje gjetëm ca lule dhe bimë aromatike që na bënë të shkojmë tutje edhe më larg mu këtu te ky vend pas 4 km ecje maleve

Clipboard01

Në fund na u prish ecja se një mik tjetër na mori me veturë dhe na hoqi rreth 3 km të planifikuara kështu që u bënë 12.22 km ecje dhe 237 metra dallim i nivelit të tokës në vend se t’i bëja 17 km.

Published by amurati

I am a software developer, translator and poetry writer soon also a novel to be turned into a movie

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: